Nyt on lomat vietetty ja totuttelu arkeen alkanut. Ensi viikolla alkaa minun pikkuisella esikoisellani eskari, nyyh. Taimia ei jännitä yhtään, äitiä ihan pikkuisen. Vesa menee uuteen kerhoon, joka on lähempänä Taimin eskaria. Minulla kun ei ole autoa käytössä, on mukava että eskari ja kerho ovat vierekkäin. Jonkin harrastuksen voisi vielä keksiä Silmulle.

Loma meni oikein mukavasti. Pääosin olimme mökillä, mitä nyt välillä kävimme miehen kanssa vuorotellen kotosalla viettämässä omaa lomaa. Nyt viime viikolla Ukolla alkoi jo työt. Hänellä olikin heti aluksi muutama asiakaskäynti Länsi-Suomessa ja minä lasten kanssa lähdimme mukaan. Vietimme pari päivää Turussa ja päivän Porissa siinä välissä. Säät tosiaan suosivat, joten teimme tuttavuutta Turun seikkailupuiston ja Porin PelleHermanni-puiston kanssa. Lapset olivat tosi innoissaan ja minä poltin olkapääni. Kävimme myös Yyterissä hiekkarannoilla ja meressä uimassa.

Turussa kiersin lasten kanssa Turun linnan. Kävi kunnon päälle, kun kannoin Silmua pitkin linnan jyrkkiä portaita ylös ja alas, alas ja ylös, Taimin ja Vesan johtaessa aarrejahtia ja tutkiessa joka kolon ja sopen etsien kuninkaita, prinsessoja, ritareita ja vankityrmiä.

Kaikenkaikkiaan onnistunut loma! Nyt on mukava aloittaa syksy, vaikka säät vielä kesäisinä jatkuvatkin.