Minutkin on selvästi haastettu. : )

Mietin pitkään, eikä mieleen tullut yhtään mitään erikoista. Jokusen päivän kuluttua alkoi asioita hiljalleen pulpahdella mieleen, ensin yksi, sitten toinen. Jotain sain kasaan ystävienkin avustuksella. Tässä siis listaani:


  1. Kahvipannu on pestävä tiskikoneessa jokaisen käytön jälkeen. Onneksi en juo kahvia kuin kerran max. kaksi päivässä.
  2. (Disneyn) piirretyt elokuvat saavat minut itkemään. Nykyään tämä aiheuttaa sen, että tiskaan innolla keittiössä tai puuhaan muuta yhtä välttämätöntä, kun lapseni katsovat videoita. Muistan kerran 6-luokalla nyyhkineeni koulussa piirrettyjä katsellessa. Onneksi valot oli sammutettu, eikä kukaan huomannut!
  3. Tykkään syödä ja kokeilla erikoisia yhdistelmiä. Esim. banaani sopii loistavasti ruisleivälle ja tavallisia perunalastuja voi dipata kermavaahtoon, nam! Mustikat ja juusto eivät sovi yhteen.
  4. Kaappien pitää olla järjestyksessä. Lattialla saa olla roskia ja paikat muuten sekaisin, mutta vaatepinoni ovat ojennuksessa ja astiat kokojärjestyksessä. CD-levyt aakkostetaan esittäjän mukaan.
  5. Leipä pitää voidella huolellisesti reunoja myöten. Keskiosan ei ole niin väliksi, varsinkin jos päälle tulee jotakin.
Nyt en muista enempää, päivittelen, jos jotain vielä tulee mieleen.

muoks. 6.2.2006 Tuli vielä yksi pikkujuttu mieleen.