Täällä! Kotona, yksin, ilman ketään, yksin!
Olen vähän innoissani!

Sain siis tosiaan ihan oman loman. Muu perhe jäi mökille, kun minä huristelin illalla tänne pääkaupunkiseudulle yksin itsekseni. Illalla oli ystävällä pienimuotoiset bileet siviilisäädyn vaihtumisen kunniaksi (oli sitä jo odotettukin...) ja siellä kävin nauttimassa. Säilyttelin kuitenkin ajokuntoisena, sillä halusin ehdottomasti yöksi omaan kotiin (YKSIN, sanoinko jo?).

Tänään heräilin ihan vaan yksin heräämisen ilosta kahteen kertaan, ensin aikaisin ja sitten keskipäivällä. Keittelin rauhassa kahvit ja kuuntelen musiikkia, ihanaa! Toki tässä samalla on pestävä vähn pyykkiä ja hoidettava pankkiasioita, eihän sitä nyt äiti voi omaa lomaa pitää ilman tekosyitä. Mutta onneksi nykyään koneet ovat nopeita :)

Takaisin mökille lupasin palata huomenissa. Minulla on siis yli vuorokausi vain itselleni. Milloinkas viimeeksi oli..? Viikonlopun vaikeimpiin päätöksiin kuuluu vaivaudunko ulos syömään, käynkö kaupassa, vai ruokinko itseni mansikoilla ja sipseillä.

Ulkona on kolmisenkymmentä astetta lämmintä. Vietän nyt aikaani sisällä kuunnellen viileää musiikkia ja lukien blogeja. Ulos voi siirtyä sitten illan viiletessä.

Mökille lähtiessä nostimme lasten puhallettavan uima-altaan olkkarin lattialle kuivumaan. Kävi äsken mielessä, että täyttäisin sen puutarhaletkulla ja menisin sinne uimaan. Tyhjentäminen voisi kuitenkin olla turhan hankalaa. Täytyykin tästä lähteä kastelemaan kukkia!