Minäkin kävin Plevnassa pikkujouluilemassa. Kiitokset kaikille hauskasta seurasta! Ja erityisesti Kauralle kokoonkutsusta, sekä Metelle huolenpidosta. (Ei mulla mitään hätää ollut, taisin vaan vähän jännittää vielä.)

Maistoin pikkumustaakin, kun niin kehuttiin, mutta minun makuuni oli enemmän isoveljensä Plevnan tumma. Muita en sitten maistellutkaan, kun autolla olin liikenteessä. Silti  (tai ehkä juuri siksi) väsytti sunnuntaina mahdottomasti. Taitaa olla niin alamaissa mun kuntoni, että pelkkä myöhään valvominenkin riittää. Ja lapset tietty painoi menemään samalla vanhalla innolla.


Tarjoilijamme Antti ansaitsee kunniamaininnan. Unohdin tietysti jättää tippiä, täytyy varmaan joskus käydä koko perheen voimin paikalla syömässä, josko vaikka Antti sattuisi taas paikalle.

Lopuksi vielä garmea alemmuudentuntoinen moka (tai siis korjaus siihen); vähättelin äidinkielen ylppäriarvosanaani. Piti kotona oikein todistuksesta käydä tarkistamassa ja sepä olikin M, eikä C, niinkuin pikkujouluissa väitin... Huoh ;^)